blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG brucelee1991
ČLÁNKY
DISKUSIE
7
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
BruceLee1991



Istro CON / Comics Salón 2016
pridal BruceLee1991 21.9. 2016 o 19:39



 

Istro CON / Comics Salón 2016

Je to už dlhá doba, na legendy ako my sa nezabúda, a preto sme späť v plnej sile a plnej paráde. Bolo to ťažké obdobie plné chudoby a biedy, ale aj tak sme minuli posledné peniaze na kostýmy, len aby sme sa dostavili aj tento rok.

Výroba kostýmov prebiehala klasicky. Kalenie ocele, vypichovanie očí, mumifikácia hajzlovým papierom, análna sonda, lepenie leukoplastom.

Prvý deň - 16.9.2016 - piatok

Prvý deň prebiehal bez kostýmov. Ubytovali sme sa na ten istý hotel ako každý rok, kde už mali pre nás prichystanú pivnicu s troma spacákmi a jedným záchodom v strede miestnosti. Luxus ako sa patrí. Boli sme traja a záchod bol len jeden a k tomu aj nefungoval. Jednoducho na sračky, čo vám budeme rozprávať, na viac nemáme. Celé to sponzoroval náš veľkopodnikateľ bez podniku a bez platu Sir Drako. Preto to aj tak vyzeralo. Hotový Bagdad.

Hneď z hotela sme zamierili na lov za potravou, keďže už týždeň sme nič nežrali, lebo nie sú peniaze. Pobehali sme polku Bratislavy pešo až kým sme nenašli ten správny podnik. Čínska reštaurácia v Avione zvíťazila. Čerstvo nakladané morské prasatá na čínskych paličkách. Hotová delikatesa. Odporúčame každému kto je chudobný. Odtiaľ sme smerovali už na spomínanú akciu Istro CON, kde nás čakal šok. Pred DK Ružinov bolo také ticho, že bolo počuť aj prd vo vetre človeka žijúceho v Číne. Pre spresnenie pohľad ako na divokom západe, kde ulicami prelietavajú klbká sena. A medzi nimi Pedro opitý jak vedro alias Edward. Čakal nás tam v karimatke s plastovou fľašou nekvalitného, teda najkvalitnejšieho Tesco čuča za 1 cent v ruke. Najprv v sme sa robili, že ho nepoznáme a chceli sme popri ňom potajme prejsť, ale keď skríkol na nás: „ Kamaráti moji, už tu na vás čakám, rozbehol som párty! „ vedeli sme, že je zle. S donútením a odporom sme si podali nohy kvôli hygiene. Porozprával nám aký má ťažký život. Klasika, sme sa predbiehali v tom, kto trhá väčšiu biedu v živote. Že zdražela okena, alpa už nie je to čo bývala, jednoducho problémy s akými sa potýkajú bohovia na Olympe. Po vypití svojho čarovného lektvaru oslepol, ohluchol, onemel a odletel ako Harry Potter na sove, na školu do Anglicka so slovami : „ Teraz ju dám ! „

Potom sme sa šli pozrieť dnu na akciu. Dostali sme zelené pásky na ruku a Alica na nohu, kvôli tomu, že bola hlavohruď. Vôbec sme nechápali čo to má s tým spoločné, ale budiš – oni boli profesionáli a my amatéri. Akcia vypadala nasledovne. Klasické herné automaty nahradili počítače s VR, kde ste si to mohli pekne vyskúšať. Odskúšali sme si jazdu na baníckom vozíku, čo pripomínalo horskú dráhu. Bez srandy to musíme pochváliť. Bolo to veľmi dobré. Doslova som cítil závrate a podobné veci. To, že som sa pri tom došťal, dosral a dogrcal je už vedľajšie, ale inak vrelo odporúčam. Klasicky tam bola tiež časť venovaná ps hrám, pc hrám, žltačkovým kazetkám, stolným hrám, miestnosti s prednáškami, čajovňa, kde sme si dali perfektný tuarécky čaj s liečivými účinkami. Alica bola chorá – na hlavu, čo už všetci vieme, ale uhrala to na chrípku. Tento deň hodnotím pozitívne. Po návrate na hotel Sir Drako - ala žaba mastičkárka - vylúhoval špeciálny bylinkový odvar pre Alicu, aby jej tá „chrípka“ prešla, aj keď príznaky ako otvorené ústa s vytekajúcimi slinami, oči ubiehajúce od seba značia aj niečo iné ako len chrípku. V noci nám bolo veľmi teplo, nedalo sa spať. Preto sme využili náš super záchod v strede miestnosti, vliezli doň a spláchli. Bolo to lepšie ako klíma.

Druhý deň - 17.9.2016 - sobota

Druhý deň bol kritický. Alica sa nevracala zo záchoda, mali sme strach, že ju to odnieslo za veľkú mláku cez kanalizáciu. Nemali sme čas ju hľadať a tak sme sa začali prezliekať do kostýmov. Ja ako škorpión MKX už tretí rok, Sir Drako ako Zabuza z Naruta a Alica stále stratená. Už keď sme pomaly vychádzali z hotela, počuli sme ako niečo zažblnkalo v záchode so slovami zabi ma. Bola to naša Alica, len bez očí a celá ofačovaná v hajzlovom papieri. Došlo nám to. Bola sa len domov prezliecť do svojho kostýmu Needle Woman z Fatal Frame. Mohli sme vyraziť.

Hneď ako sme prišli, boli sme za najväčšie hviezdy – alebo chudákov ? Sami nevieme. Tie rajčiny boleli ako šľak, keď ich do nás hádzali. Pár sme si ich skryli do gatiek , aby sme mali jesť čo na izbe. Kostým Alici mal úspech a my sme sa len priživovali na jej sláve. Čo už máme robiť, keď so Sir Drakom sme vypadali ako dve ošťaté slamky. Cosplayerov bolo pomenej ako po minulé akcie. Celé to bolo zapríčinené kvôli horšej organizácii v porovnaní s minulými ročníkmi. Trochu to tam ide dolu vodou, trochu viac.

Stretli sme sa s našou žltou vačicou, s našim kameňofilom Ratchetom. Ako prvé čo spravil bolo, že nám ponúkal kamene, ktoré nazbieral pod mostom na predaj. Chudák, jeho jediné živobytie. Podali sme si nohy a šli čakať kedy príde Kira. Legendy hovoria, že tam čakáme doteraz. Kiru proste niet. Je to sklamanie. Plakali sme. Slzy sme si utierali hajzlovým papierom s Alicinho kostýmu. Dosť bolo smútku. Sir Drako si dohodol Naruto zraz s cosplayermi. Na zraze sa nakoniec zrazil iba sám so sebou. Pravda je taká, že ho zavolali na falošný zraz. Zo sklamania vypil 5 ročnú archívnu okenu.

Cosplay súťaž bola tak trochu ochudobnená o zúčastnených, ale kostýmy boli rovnako kvalitné ako každý rok. Sir Drako to zhodnotil takto : „ To čo sa prišiel ukázať, že si kúpil maskáče a biele tričko ?!“

Klasika, fotenie prebiehalo na červenom koberci ako sa patrí. Zastavili sme sa aj pri stolných hrách, kde sme vyskúšali jednu hru, kde nás porazila slepá Alica. To bola asi jej výhoda, že nemala oči. Využila šiesty zmysel. Spokojní sme išli domov sa vyspať.

Tretí deň - 18.9.2016 - nedeľa

Tretí deň sa niesol v duchu odpočinku. Najedli sme sa do prasknutia až kým nám pupkom nevyliezali suché rožky. Nakúpili sme si suveníry, a potom ani nevieme ako sme sa dostali do tmavej sály, kde prebiehal program. Rovno do prvého radu z dôvodu, aby sme mohli pozerať ženám pod sukne. Prekvapenie bolo však drsné. Či kórejská dážďovka prezlečená za človeka, či Adel Banáš, jednoducho strach a hrôza. Aby som to upresnil, boli to tanečné vystúpenia. Niektoré boli dobré, ale naozaj iba niektoré. Pri niektorých sme si mali chuť papekmi vyrýpať oči. Čo vystúpenie to travesty stvúra a hermafrodit. Však každý sme nejaký. Po tomto dvojhodinovom drsnom, ale naozaj drsnom zážitku sme sa šli utratiť. Život pre nás stratil zmysel.

 

Na záver pridávam foto škrečka Lee ako sa užiera do tvaru chlpatá ponožka.

 



Prístupov 13005
Kvalita článku
(100%) hlasov 5

PRÍSPEVKY
SLEDOVAŤ
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
4ELG - Sekiro Shadows die twice unboxing
[ 5.4.2019] (príspevkov 10)
4ELG God of War soška - unboxing - Secto...
[ 4.1.2019] (príspevkov 35)
4ELG
[ 4.11.2018] (príspevkov 3)
4ELG festival Rotenstein 2018
[ 19.7.2018] (príspevkov 0)
Zázraky sa dejú aj na Sectore
[ 9.5.2018] (príspevkov 158)
God of war unboxing kolektorskej edície ...
[ 23.4.2018] (príspevkov 2)
4everLoserGamers SK
[ 14.1.2018] (príspevkov 0)
4everLoserGamers - Resident Evil Real Ac...
[ 16.10.2017] (príspevkov 0)
4everLoserGamers
[ 14.9.2017] (príspevkov 0)
4everLoserGamers sk
[ 1.9.2017] (príspevkov 0)